Author Topic: Multiplayer Game button makes sound and does nothing...  (Read 287 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kinray

  • Bondsman
  • *
  • Posts: 2
  • l33tp0intz: +0/-0
Multiplayer Game button makes sound and does nothing...
« on: August 23, 2017, 07:42:06 AM »
Yeah, just did a fresh install after not using MWLL for a long time and the "Multiplayer Game" does nothing.  The last conversation dates back to 2011 regarding this problem though it seems pretty benign.  Is there some modification I need to make to a file somehow so that it can search multiplayer?  Could this be related to an authentication issue with Crysis Wars and the fact that GameSpy is no longer?  Is there a console command that can be issued to rectify this problem?  If anyone has an idea, let me know...

Offline DeimosEvotec

  • Recruit
  • *
  • Posts: 70
  • l33tp0intz: +10/-0
Re: Multiplayer Game button makes sound and does nothing...
« Reply #1 on: August 23, 2017, 11:12:01 AM »
What version of the game do you have? If it's 0.7.2 or lower delete everything and reinstall using the 0.8.0 full installer and then the 0.8.6 patch from http://clanjadewolf.net/mwll/

This forum is a little bit dead so I would recommend joining our discord server https://discord.me/mwll/ where most of our community hangs out nowadays.

Offline Kinray

  • Bondsman
  • *
  • Posts: 2
  • l33tp0intz: +0/-0
Re: Multiplayer Game button makes sound and does nothing...
« Reply #2 on: August 24, 2017, 05:39:00 AM »
Ok, yeah, I missed that somehow despite how obvious it is and it works now.  Yeah, I'm just starting on the Discord thing.  Thanks for the help!

Offline Yogomonoyakub

  • Bondsman
  • *
  • Posts: 2
  • l33tp0intz: +0/-0
    • maxbet
Re: Multiplayer Game button makes sound and does nothing...
« Reply #3 on: October 11, 2017, 11:20:58 AM »
The good is considered a work out and can not find a way out.