MechWarrior: Living Legends

Beta Discussion => Bugs, Technical Issues, Problems => Topic started by: draakeragon on April 19, 2017, 07:31:15 PM

Title: TC-Knolls mechwarrior living legends 100% then Disconnected from server
Post by: draakeragon on April 19, 2017, 07:31:15 PM
Whenever I play on Funbox alpha and the map TC_Knolls is on I get the 100% then I get a disconnected from server and I Can't join the game.
All other maps and servers work fine, only the map TC_knolls causes the issue

I redownloaded the map by removing the map and letting the game redownload it but it gives the same error.
Antivirus and all possible software that could interfere are off.

Does anyone have an Idea?
Title: Re: TC-Knolls mechwarrior living legends 100% then Disconnected from server
Post by: Fluffy Destroyer on April 19, 2017, 07:39:01 PM
I encountered the same problem today. I'm not sure if I've played the map before or not, so I can't tell if this is the first time this has happened. I also haven't tried on other servers but Funbocks Alfa.
Title: Re: TC-Knolls mechwarrior living legends 100% then Disconnected from server
Post by: cest73 on April 19, 2017, 08:47:04 PM
1. TC_Knolls isn't an official map, so its not been as tested as one.
2. There where various issues before, maybe You found a bug?
3. Did You seek technical support on Discord too?
Title: Re: TC-Knolls mechwarrior living legends 100% then Disconnected from server
Post by: Spooky on April 20, 2017, 03:12:55 PM
TC_Knolls is shit anyway.

What error do you get when connecting? What does the console say?
Title: Re: TC-Knolls mechwarrior living legends 100% then Disconnected from server
Post by: Fluffy Destroyer on April 20, 2017, 11:40:26 PM
Console gives the message "Failed Reconfigureobject 1" after being booted.
Title: Re: TC-Knolls mechwarrior living legends 100% then Disconnected from server
Post by: Spooky on April 21, 2017, 09:00:26 AM
How did you install MWLL?